Speciaalbehandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van de speciaalbehandelingen. 

Microdermabrasie
Microdermabrasie is een veilige, niet chirurgische huidoppervlakte vernieuwende behandeling. Ideaal bij mee-eters, vette huid, oppervlakkige ouderdomsvlekken, fijne lijntjes en expressierimpels, hyperpigmentatie, droge vlekkerige huid, huid die vatbaar is voor acne en een door de zon beschadigde huid. Microdermabrasie verwijdert met behulp van fijne kristallen een heel dun laagje van uw huid. De huid die daaronder tevoorschijn komt is glad en zacht.

Een gemiddelde microdermabrasiebehandeling duurt 30 minuten en vereist weinig hersteltijd. Een kuur van 3 tot 7 keer (al naar gelang uw huid) geeft het beste resultaat. Al na de eerste behandeling is de verbetering zichtbaar. Microdermabrasie is dé techniek voor huidverbetering vanwege haar eenvoud en effectiviteit. 

U kunt microdermabrasie perfect combineren met een dermapeeling of een gezichtsbehandeling.

Dermapeeling 
Dermapeeling gebruikt een vloeistofoplossing die de toplaag van de huid (de dode huidcellen) er af ‘pelt’. Frisse en jonge huidcellen worden zichtbaar en de huid straalt en wordt glad. Een dermapeeling verbetert de huid en wordt geadviseerd bij acne, fijne lijntjes, rimpels, diepe porien, littekens en ouderdomsvlekken.

Er zijn lichte peelings met lichte resultataten en weinig hersteltijd en diepe peelings met duidelijk zichtbare resultaten, maar met een langere herstelperiode.

Caratbehandeling (professional treatment)
Een effectieve combinatie van retinol (vitamine A), fruitzuren, enzymen, vitamine C en -E, en caviaar. De behandeling bestaat uit 5 fasen: reinigen, geconcentreerd retinol, multipeel, lift ACE massage en caviaarverzorging. De behandeling wordt volledig afgestemd op uw huid.

BioSkinJetting voor rimpelcorrectie
Een natuurlijke methode die het gebied direct onder de rimpel activeert en de huid aanspoort nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpels van binnenuit opvullen.

Rozenkwarts, rozenbehandeling
U begint met een voetenbad met rozenolie. Uw gezicht wordt gereinigd met producten met puur natuurlijke rozenextracten, etherische oliën en rooshydrolaat. Tijdens een stoombad krijgt u een fluweelzachte penseelmassage met serum van de roos. Terwijl een rozenmasker inwerkt op uw gezicht, krijgt u een heerlijke massage met rozenkwarts stenen. Tot slot een frisse rozenspray en u wordt langzaam wakker.....

Anti-stressbehandeling
Laat alle spanning los en maak uw hoofd helemaal leeg. De anti-stressbehandeling bestaat uit een voetenbad met doorbloedingsmassage op de rug, een uitgebreide rug-, schouder-, nekmassage met ontspannende olie, een oppervlakkige reiniging van het gezicht, een drukpuntmassage met etherische oliën, een gezichtsmasker, voetenmassage en tot slot een hoofdhuidmassage.

Speciaalbehandeling

Reinigende acne behandeling
Er bestaat geen standaardbehandeling voor een huid met acne en helaas verdwijnt acne niet van de ene op de ander dag. Wel lukt het meestal dat de acne ‘rustig’ blijft en dat littekens worden voorkomen. Een behandeling bestaat meestal uit een oppervlakkige en dieptereiniging van de huid. Ook worden meeëters leeggehaald en puistjes aangeprikt. Natuurlijk krijgt u ook advies over zelfzorg. 

Spécifique Decléor behandeling
U begint met een drukpuntmassage op de rug, gevolgd door een klassieke (basis) gezichtsbehandeling met een aromaplastiemasker. Het aromaplastiemasker herstelt het evenwicht en het essentieel welzijn van uw huid. Het masker voorziet uw opperhuid van de benodigde proteïnen en vitamines. Het resultaat: een fluweelzachte huid voor elk huidtype.

Kleuranalyse
Met de juiste kleuren ziet u er jonger en vitaler uit. Een kleur staat goed als deze in harmonie is met uw eigen huid-, haar- en oogkleur. U voelt zich prettiger in de kleuren waarvan u zeker weet dat ze u goed staan. 

Eén kleuranalyse is voldoende om te weten welke kleuren het beste bij u passen. Met behulp van gekleurde drapeershawls wordt gekeken welke kleuren het beste bij u passen. U ontvangt daarbij een kleurenwaaier in uw eigen kleurenpalet. Handig als hulpmiddel bij het kopen van kleding, accessoires en make-up. Na de analyse krijgt u make-up-tips en wordt u opgemaakt met úw kleuren.

Make-up workshops
Zelf aan de slag met make-up onder professionele begeleiding van Ester van den Berg.
Vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie??
Bel 0343 - 56 18 46. U bent van harte welkom!?

Huidverzorgingssalon Ester van den Berg - Voor deskundige huidverzorging en rust - Sinds 1989

 

 

Cothen | Bunnik | Odijk | Werkhoven | Wijk bij Duurstede | Utrecht | Houten