Massages

Van voetmassage tot drukpuntmassage en van hoofdhuidmassage tot een complete antistressmassage.
Een massage van Ester van den Berg is hét middel tegen oververmoeidheid, stress, overbelaste en gespannen spieren. Na afloop voelt u zich heerlijk ontspannen en herboren.

U kiest zelf de olie voor uw massage waar uw geest en lichaam behoefte aan hebben.

Kies een massage als losse behandeling of als aanvullende behandeling. 

Rug-, schouder-, nekmassage
Gespannen of pijnlijke spieren in uw nek, rug of schouders? Tijdens deze massage wordt de huid los gemasseerd. Stijve spieren worden weer soepel en de doorbloeding verbetert. Een echte opkikker voor uw lichaam.

Massage man

Drukpuntmassage
Met speciale massagetechnieken worden essentiële oliën op de huid aangebracht. De oliën werken op het zenuwstelsel en de onzichtbare energiekanalen (de meridianen). Drukpuntmassage oefent diepere druk uit op bepaalde delen van uw lichaam en maakt verstopt weefsel los. Uw spieren ontspannen en u voelt zich volkomen relaxed. 

Voetmassage
Ontspannende massage van de voeten. Heerlijk terwijl u bijvoorbeeld met een masker ligt. 

Hoofdhuidmassage
Op en top ontspanning! Terwijl u wegdoezelt krijgt u een lauwwarme olie over uw voorhoofd gegoten waarmee u met heerlijke zacht strijkende bewegingen gemasseerd wordt.
Aansluitend volgt een drukpuntmassage met essentiële olie. Liever geen vette haren?
Deze massage is ook heerlijk zonder olie. U laat alle vermoeidheid en spanning los.

Uitgebreide lichaamsmassage
Verkwikkend en ontspannend tegelijkertijd. Kies voor een klassieke massage, waarbij huid en spieren gekneed en gemasseerd worden, óf voor een penseelmassage: een zachte maar, reflectorisch gezien, diepe massage. 

Massage

Ontspanningsmassage
Van rug, kuiten, hoofdhuid en voeten. U komt helemaal tot rust.

Hydrotherm rugmassage
Tijdens de massage ligt u op een warmwaterkussen dat op de gewenste temperatuur is gebracht. Terwijl u op de rug ligt, geniet u van een heerlijke rugmassage. Door het warme water ontspannen uw spieren nog sneller. 

Anti-stressbehandeling
Laat alle spanning los en maak uw hoofd helemaal leeg. De anti-stressbehandeling bestaat uit een voetenbad met doorbloedingsmassage op de rug, een uitgebreide rug-, schouder-, nekmassage met ontspannende olie, een oppervlakkige reiniging van het gezicht, een drukpuntmassage met etherische oliën, een gezichtsmasker, voetenmassage en tot slot een hoofdhuidmassage. 

Afspraak maken?
Bel 0343 - 56 18 46. U bent van harte welkom! 


Huidverzorgingssalon Ester van den Berg - Voor deskundige huidverzorging en rust - Sinds 1989

 

 

Cothen | Bunnik | Odijk | Werkhoven | Wijk bij Duurstede | Utrecht | Houten