Verzorgingsproducten

Wilt u verzorgingsproducten bestellen?
Huidverzorgingssalon Ester van den Berg beschikt (nog) niet over een webwinkel, maar stuurt u producten of cadeaubonnen graag toe. U kunt alle producten van de merken die in de praktijk verkrijgbaar zijn laten thuisbezorgen.
U ontvangt uw bestelling in de regel binnen twee werkdagen. 


Geef uw bestelling telefonisch door (0343 - 56 18 46) of
mail uw bestelling naar info@estervandenberg.nl
.


Verzorgingssproducten in de salon

Huidverzorgingssalon Ester van den Berg heeft verzorgingsproducten van de volgende merken:

Decleor

Decléor
Aromatherapie. De producten van het Franse Decléor bieden de huid de fijnste etherische oliën met heerlijk geurende aroma`s. Slechts enkele druppels olie, aangebracht na reiniging en voor het gebruik van de verzorgende crème, brengen de huid in balans, verfijnen de textuur en maken de teint helderder. Het bijzondere aan aromatherapie is dat het diep in de huid komt.

Decléor maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten die zij voor het grootste deel uit de plantenwereld halen. Naast het uitgebreide assortiment gezichtsverzorgende producten- en behandelingen, biedt Decléor bodybehandelingen, een zonnelijn en aanvullende herenlijn.

Pur Minerals

Pürminerals
Huidverbeterende minerale make-up. Pür Minerals ontwikkelt baanbrekende cosmetica voor vrouwen van alle leeftijden. Pür Minerals laat u er beter uitzien en verbetert uw huid. Huid- en oogirritaties behoren tot het verleden. Met de geperste foundations biedt Pur Minerals een geweldig alternatief voor de losse poeders. Pür Minerals is volledig dierproefvrij. 

Arnaud

Arnaud
Institut Arnaud is 60 jaar geleden ontstaan toen de Franse dermatoloog Dr. Arnaud professionele verzorgingen ontwikkelde voor schoonheidssalons in Parijs. Het assortiment heeft verzorgingslijnen die voor iedereen toegankelijk zijn. 

DermaQuest

DermaQuest
DermaQuest Skin Therapie is ontwikkeld in de Verenigde Staten en ontwikkelt wetenschappelijk onderbouwde behandelingen en producten die uw huid zichtbaar verbeteren. Vanwege de krachtige werking zijn de producten van DermaQuest alleen verkrijgbaar via erkende en goed opgeleide huidspecialisten. Producten van DermaQuest Skin Therapy zijn vrij van parabenen, ongeparfumeerd en niet op dieren getest.

Huidverzorgingssalon Ester van den Berg gebruikt de producten van DermaQuest tijdens microdermabrasiebehandelingen, zowel in de praktijk als thuis ter ondersteuning.
Ook voor Dermapeeling gebruikt Ester producten van DermaQuest.  

Mavala

Mavala
Het Zwitserse merk Mavala biedt een complete verzorgingslijn voor nagels en biedt voor elk nagelprobleem een oplossing. Van nagelverharders tot voedende crèmes en van producten voor gevoelige nagels tot nagellak van topkwaliteit. 

Make up Studio

Make-up Studio
Professionele make-up uit Amsterdam. Niet alleen voor make up artists en visagistes maar ook voor iedereen die houdt van make up van topkwaliteit volgens de laatste trends. Prikkelt de creativiteit en daagt uit tot experimenteren. 

Chi
Chi ontwikkelt en verkoopt eerlijke, natuurzuivere producten met een gegarandeerde kwaliteit. Chi is specialist in aromatherapie. De natuurlijke producten van Chi bevorderen de balans tussen lichaam en geest.

Volatile 
Volatile is een van de bekendste leveranciers van kwalitatief hoogwaardige essentiële oliën in de Benelux met meer dan 120 verschillende soorten in haar assortiment.

 

Huidverzorgingssalon Ester van den Berg - Voor deskundige huidverzorging en rust - Sinds 1989

 

Cothen | Bunnik | Odijk | Werkhoven | Wijk bij Duurstede | Utrecht | Houten